KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Uzunsöğüt Şehit İbrahim Bağcı İlkokulu

May

1-B sınıfına bu güzel kutlama için teşekkür ederiz.

May

1-b sınıfı matematik dersinde geometrik cisimleri öğreniyor.

May

Raziye Aktay Esen öğretmenimizin deneyi ile mikropları nasıl kaçıracağımızı öğrendik.

May

Hümeyra Özemir öğretmenimizle görsel sanatlar dersinde sallanan gemi yapmayı öğrendik. Öğrenirken eğlendik.

Hayat bilgisi dersinde Doğada Hayat , Ülkemizde Hayat ünitesi çalışmaları

May

2-B sınıfı Hümeyra Özdemir öğretmenimiz ile görsel sanatlar dersinde parmak boyası etkinliği yapıyor.

May

2-b sınıfı Hümeyra Özdemir öğretmenimizin etkinlikleri ile zaman kavramını öğreniyor. Öğrenci ve velilerimize katılımları için teşekkür ederiz.

May

1-b sınıfı Raziye Aktay Esen öğretmenimizin etkinliği ile saatleri öğreniyor.

May

1-b sınıf öğretmenimiz Raziye Aktay Esen'e , öğrencilerimize ve destek olan velilerimize farkındalık deneyleri için teşekkür ederiz.

May

1-B sınıfı matematik dersinde Raziye Aktay Esen öğretmenimizin etkinleri ile bütün - yarım kavramlarını öğreniyor.

May

Yeliz Avcı öğretmenimize , öğrencilerimize ve destek olan velilerimize teşekkür ederiz.

May

Elif Taş öğretmenimize , öğrencilerimize ve velilerimize bu güzel duyguları paylaştıkları için teşekkür ederiz.