KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Uzunsöğüt Şehit İbrahim Bağcı İlkokulu

Haz

İngilizce dersimizde Çağrı Takak öğretmenimizle hava durumunu öğrendik, "Fashion Show" etkinliğimiz ile kıyafetlerimizi anlattık.

Haz

İngilizce öğretmenimiz Çağrı Takak ile taşıtlarımızı öğrendik.

Haz

İngilizce öğretmenimiz Çağrı Takak ile hangi meyveleri seviyoruz, hangilerini sevmiyoruz ifade etmeyi öğrendik.

May

Dünyanin en iyi eğitim sistemine sahip ülkelerden birisi olan Finlandiya'da öğrencilerin hayvanlarına kitap okuduğunu Fatma Nur Elcan öğretmenimizden öğrenen 4-A sınıfı kitaplarını alıp hayvanlarının yanına koştu.

May

Raziye Aktay Esen öğretmenimizle matematik dersinde çevremizdeki eşyalarla örüntü oluşturuyoruz.

May

Raziye Aktay Esen öğretmenimizle "Uzay Giysileri" konumuzdan astronot kıyafetlerinin farklı özellikleri öğrendil.

May

Elif Taş öğretmenimize ve sınıfına projemizi incelemek adına yaptıkları ziyaret için teşekkür ederiz. Bahçemiz öğrencilerimizin ziyareti ile daha güzel..

May

Uzaktan eğitime ara veren öğrencilerimiz pandemi kurallarına uygun bir şekilde bahçemizi gezdiler.

Emin Selek öğretmenimize ve sınıfına projemizi incelemek adına yaptıkları ziyaret için teşekkür ederiz.